Bine ati venit pe comunitatea noastra HelpYou !!!
Echipa staff a forumului si a Metin2UniteD va ureaza o zi buna!!
Forum creat de Rudy.SHF

!nr3gistr3azat3 !!!


Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.


Copyright©Alig2011
 
AcasaPortalÎnregistrareConectare

World of Warcraft

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Mar Apr 26, 2011 4:47 am

World of Warcraft (prescurtat WoW) este un Massively Multiplayer Online Role-Playing game (MMORPG) creat de Blizzard Entertainment. Este al patrulea joc din seria Warcraft, excluzând expansion pack-urile și Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Jocurile Warcraft sunt situate într-un univers numit Warcraft, o lume fantastică introdusă de jocul Warcraft: Orcs and Humans în 1994. World of Warcraft este situat în Azeroth, patru ani după evenimentele concluzionate în Warcraft III: The Frozen Throne. Odată cu apariția expansion-ului The Burning Crusade, Outland poate fi explorat. World of Warcraft a sărbătorit a X-a aniversare a universului Warcraft.
Deși la început jocul a fost încetinit de probleme de stabilitate si performanță, a devenit rapid cel mai popular MMORPG bazat pe plată lunară. In 2008 Blizzard Entertainment a anunțat că numărul de jucători activi, care plătesc "la zi", a trecut de 11,5 milioane.

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Mar Apr 26, 2011 4:48 am

Gameplay

Ca în majoritatea RPG-urilor, jucătorii controlează un personaj creat de ei într-o lume în continuă dezvoltare, explorând relieful, ducând la îndeplinire misiuni (questuri) date de NPC-uri (Non-playable characters - personaje controlate de computer), ucigând monștri, și facând multe altele. Personajele sunt răsplătite cu bani, obiecte (iteme) și experiență, care le ajută dându-le mai multă putere și posibilitatea de a învăța abilități noi. De asemenea, jucătorii se pot lupta împotriva altor jucători în dueluri sau războaie împotriva facțiunii inamice.
Monștrii și quest-urile de nivel mic și mediu pot fi de obicei cucerite fără ajutorul altor jucători, în special dacă nivelul jucătorului este mai mare deacât al inamicilor. Alte părți ale jocului, precum "temnițele" (Dungeon) sunt create special pentru a necesita cooperarea mai multor jucători în scopul de a termina dungeon-ul. De obicei, cele mai ușoare necesită o echipă de aproximativ 5 jucători pentru ca "raidul" să poată fi dus la capăt, iar ultimele pot necesita 25 pâna la maxim 40 de jucători. Cele mai grele pot fi terminate de mai multe ghilde (guilds) în luni de timp de joc și multe încercări.
De obicei zonele realizate special pentru personaje de nivel 85 sunt mai dependente de raiduri (și consumă mai mult timp) decât avansarea unui personaj de la nivelul 1 la 85.
Deoarece personajele înca nu pot progresa peste nivelul 70 (limita a fost ridicată la 85 odata cu lansarea expansion-ului "Cataclysm" in 2010 obiectivele jucătorilor la acel nivel se schimbă, de obicei în creșterea puterii personajelor prin echipamente mai bune. Cu puține excepții, cele mai bune echipamente din joc sunt obținute fie prin PvP (Player versus Player, lupte între jucători), fie prin PvE, lupta pe termen lung în cele mai grele raiduri. Dungeon-urile mari iau de obicei câteva ore pentru a fi terminate. Din cauza puterii uriașe a monștrilor din cele mai grele dungeon-uri, de obicei personajele poartă armură specializată împotriva elementului monștrilor din dungeon-ul respectiv.
Statisticile oficiale spun ca există peste 10.000 de jucători români de WOW (World Of Warcraft) oficial inregistrați pe serverele WOW.*

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Mar Apr 26, 2011 4:48 am

Profesii
Gameplay-ul este foarte interesant și iți oferă multe posibilități , de exemplu ai posibilitatea de a te specializa într-o profesie prin care poți câștiga bani (gold).Profesiile sunt foarte utile în multe scopuri cum ar fi : pentru mâncare (cooking) , pentru a îmbunătăți echipamentul - arme, îmbrăcăminte, accesorii (enchanting), poțiuni, elixire si transmutari ( alchemy ), creare de armuri și arme (blacksmithing), mecanisme (engineering) , recuperarea vieții cu ajutorul bandajelor (first aid), pescuit (fishing) , culegerea de plante (herbalism), crearea de accesorii si de giuvaiere (jewelcrafting) croirea unor haine din diferite materiale - țesătură sau piele (tailoring, respectiv leatherworking), exploatarea minelor (mining) , jupuirea pieilor animalelor (skinning) si in ultimul rand cautarea de releicve demult ascunse in maruntaile pamantului (Arheology).
[modificare]

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Mar Apr 26, 2011 4:53 am

Hoarda
Dacǎ un jucător dorește sǎ se alǎture Hoardei (în engleza:The Horde), acesta are posibilitatea de a fi: Orc, Undead (Mort-viu), Tauren, Troll, "Goblin"(ce esti disponibil odata cu Cataclysmul) sau "Blood Elf (Elful Sangelui,Elful Sangeros)"(ce a aparut odata cu expansiunea "WoW-The Burning Crusade" )

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Mar Apr 26, 2011 4:54 am

Clase
Fiecare jucător poate alege dintr-un numǎr de clase, nouǎ mai exact, în funcție de fiecare rasǎ. Clasele sunt urmǎtoarele: Druid, Hunter (Vânător), Mage (Mag), Paladin, Priest (Preot), Rogue (Pungaș), Shaman (Șaman), Warlock și Warrior (Războinic). Acum, odată cu Wrath of the Lich King, va apărea prima clasă eroică : Death Knight (Cavalerul Morții).
Fiecare clasă este unică prin vrăjile și abilitățile sale specifice. Pentru o clasificare a claselor de obicei se respectă principiul 'gearului': armură blindaj (plate armour), zale (mail armour), piele (leather armour), tesătură (cloth armour).De altfel, fiecare clasa poate fii considerata "cea mai buna" , dar asta depinde de fiecare jucator si de abilitatile fiecaruia de a controla o clasa.In concluzie ,nu exista "cea mai buna clasa", ci exista "clasa care mi se potriveste mie ca jucator cel mai bine, si o pot controla cel mai bine".
1. Războinic (Warrior) - clasa cea mai potrivită pentru a ține piept monștrilor (a tanka) în raiduri. Este bazată în special pe atributele de putere și durabilitate (strenght and stamina). Are o variată gamă de abilități distribuite pe 3 stări dobândite: starea echilibrată (battle stance), starea defensivă (defensive stance) și starea violentă (berserk stance). Ultimele două sunt însusite prin misiuni (questuri) specifice clasei lor și sunt indispensabile pentru a folosi abilitățile adresate lor. Spre deosebire de majoritatea claselor din WoW, care se bazează pe Mana (energie necesară folosirii vrăjilor), războinicii se bazează exclusiv pe rage (furie), energie dobândită de fiecare dată când lovesc un adversar, însă care nu este constantă, ci care scade cu timpul de la 100 pana la 0. Sunt desăvârșiți mânuitori de arme și pot purta mai toate tipurile de arme din joc. Au foarte mare putere și dexteritate în a le folosi și pot să își distribuie talente din arborele talentelor fie pe luptă cu arme ce necesită 2 mâini (talent de Arms) sau pentru mânuirea a 2 arme în fiecare mână (talent de Fury). Însă cel mai mult sunt căutați războinici specializați pe a tanka. Aceștia sunt coloana vertebrala a unui raid și este cel mai important element, căci trebuie să existe și cineva care 'să ia toate bușiturile'.
2. Paladin - numele lor derivă de la vechiul ordin al cavalerilor franci din Evul Mediu de pe teritoriul vechii Franțe, luptători pentru creștinism împotriva hoardelor Saracene. Sunt una dintre cele mai elaborate și diverse clase din joc, fiind capabile să tankeze, să regenereze viață sieși sau altor jucători sau să omoare monștrii și adversari prin diferite vrăji și abilități care necesită mana. Sunt adepți ai puterii luminii și înainte de 'World of Warcraft: The Burning Crusade' numai jucătorii din alianță puteau să fie paladini, datorită înclinației raselor din alianță către dreptate. Paladinii au o largă gamă de vrăji specifice lor, ca embleme (seals) vrăji menite să crească performanțele în luptă ale paladinului sau binecuvântări (blessings) pentru a spori unele atribute ale paladinului și a celor din grupul său. Sunt căutați în raiduri nu pentru un motiv anume, ci pentru faptul că pot să își folosească vrăjile în avantajul co-echipierilor (buff-uri); fiind o clasă hibridă sunt deseori văzuți ca 'buff-uitori'.
3. Vânător (Hunter) - este o clasă complexă care necesită dexteritate și coordonare pentru a putea fi jucată. Este unica clasă din joc care se bazează aproape exclusiv pe atacuri cu arme de distanță (arcuri, arbalete și puști). Sunt principalii 'depistatori' ai jocului prin faptul că pot să urmărească prezența diferitelor genuri de monștrii în spațiul înconjurător. Au fost înzestrați cu o profundă cunoaștere a naturii și utilizează în joc nu numai săgeți și capcane, ci și un animal de vânătoare care poate fi îmblânzit; acesta poate să fie lup sau mai exotic un crocodil sau rinocer. Are anumite abilități pe care le împrumută din sălbăticie precum a se preface mort (Feign Death).
4. Șaman (Shaman) - denumită după conducătorii spirituali ai ameri-indienilor, sunt o clasă specializată pe mânuirea tunetelor și fulgerelor. Înainte de 'World of Warcraft: The Burning Crusade' numai hoarda putea să aibă jucători șamani. Această clasă este în comuniune cu elementele naturii și se folosește de acestea pe care le convocă pentru a îi ajuta în luptă. Șamanul este singura clasă care se folosește de toteme ajutătoare pe care le plasează pe lângă ei pentru a îi apăra sau să le îmbunătățească puterea. Fiecare șaman poate să convoce cel mult 4 toteme, unul pentru fiecare element al naturii: pământ, foc, apă și aer. Asemenea vânătorilor, războinicilor și pungașilor, prin distribuirea de puncte de talente în arborele talentelor, șamanii pot să mânuiască câte o armă în fiecare mână și să folosească vrăji augmentative care îmbunătățesc performanța acestora. Însă prin natura lor, șamanii sunt vrăjitori și mai puțin luptători corp la corp.
5. Pungașul (Rogue) - sunt cea mai vicleană clasă din joc. Sunt cunoscuți ca excelenți luptători cu diferite trucuri murdare și excelenți pentru ambuscade și a lua inamicii prin surprindere. Sunt clasa celor care vor mereu să câștige, și într-adevăr pungașii bine echipați cu greu pot fi învinși în luptă corp la corp. Sunt specializați în mânuirea pumnalelor (daggers) și în incapacitarea adversarului; au abilități care pot să țină inamicul complet incapabil să riposteze pentru o lungă perioadă de timp. Principiul de bază al pungașilor îl reprezintă cele 5 puncte combo, care însumate și folosite pot să aibă un tot mai sporit impact asupra adversarului. Pentru a alimenta aceasta însă pungașii nu au mana, cu o continuu umplută sursă de energie necesară abilităților sale devastatoare. Sunt considerați cea mai josnică clasă din joc, de multe ori fiind comparați cu warlocii în folosirea trucurilor murdare. Însă aceasta nu înseamnă că trebuie priviți cu neîncredere, căci au o varietate de abilități precum ascunderea (stealth) care îi face indispensabili în raiduri pentru selecționarea monștrilor ce trebuie învinși întâi (sap) sau pentru deschiderea ușilor închise prin deschiderea lacătelor (lockpicking).
6. Druid - denumită după înalții preoți celtici din Evul Mediu din țările scandinave timpurii adepte ale cultului lui Thor, această clasă este foarte diversă și adeseori greu de jucat, ceea ce îi adaugă farmecului. Druizii sunt o clasă în comuniune cu natura prin elementele ei organice (animale și plante). Aceștia au capacitatea de a-și schimba înfățișarea după bunul plac în urs, pisică, moonkin (rudă a lunii - formă specifică druizilor bazați pe vrăji), morsă (pentru a respira și înota mai repede sub ape) sau ca pasăre (pentru a se deplasa cu mare viteză în zbor). Fiecare formă este avantajoasă druidului în anume fel însă transformarea sa restricționează folosirea altor abilități, de exemplu un druid transformat în urs nu poate să folosească abilități de pisică și invers. Druizii pot controla entități ale naturii precum copaci mișcători sau pot să domolească animale prin farmecele lor.
7. Mag (Mage) - Numele spune tot.Ei se pot folosi de 3 elemente:Arcane,Fire si Frost.Aceasta clasa se bazeaza pe magii cu diferite proveniente : arcane(putere mentala) , fire(foc) si nu in ultimul rand pe frost(gheata,putere de inghet). Este clasa care se bazeaza NUMAI pe vraji si DOAR atat ,spre deosebire de celelalte clase care pot folosi si vraji (ex. : druid, shaman etc.)
8. Warlock- se folosesc de magia intunecata si de demoni.Necestita foarte multa rabdare deoarece aproape toate vrajile sunt catabile(dar puternice) se pot specializa in: 1.Aflliction(Blesteme} 2.Demonology(Demonologie) 3.Destruction(distrugere).Poate fii considerata de unii o clasa foarte usor de batut,dar in realitate, daca sunt utilizati de jucatori care cunosc clasa foarte bine, ea poate deveni una dintre clasele cele mai grele de luat prin surprindere .

9. Death Knight -Hero Class- (Cavalerul Mortii) -Death Knight începe cu un set mai mare de vrăji și abilități decât alte clase, dar acestea încep cu nici un punct de talent și trebuie să le deblocheze prin completarea misiuni în zona de Death Knight Plaguelands (numit Plaguelands: Scarlet Enclave). Atât Alianța și Hoarda au acces la clasă, și Death Knight poate fi de orice rasă. În loc de a utiliza furie, energie, sau mana pentru sistemele de resurse de luptă, Death Knight utilizează un sistem nou; rune, care se afișeaza sub portretul jucătorului.Ei se folosesc de puterile care le sunt oferite de :Blood(Sange) - in general talentele cu specializare pe Blood sunt folosite de DPS'eri,poate reface viata DK'ului intr'o cantitate mica dar importanta in urma atacurilor asupra victimelor(in "Cataclysm" acest arbore de talente va fi definitoriu pentru DK(Death Knight) tank deoarece jocul aduce o schimbare categorica si radicala asupra gameplay-ului si in special asupra dk-ului,acesta devenind una dintre cele mai schimbate clase din cea de-a patra parte a jocului World of Warcraft prin simplul fapt ca talentele si arborii talentelor acestuia numai sunt combinati ca si pana atunci(pana in momentul lansarii "cataclysm" dk-ul putea fi tank pe toate cele 3 specuri si DPS deasemenea....Frost era talentul "basic" pentru tank dar jucatorii experimentati puteau folosi o varietate de abilitati creand o combinatie de talente ce devenea de departe mai folositore decat simplul si cunoscutul Frost unii zicand chair ca Blood(2 handed Arbitter echipata-arma ce poate fi obtinuta de la Lord Marrowgar in versiunea 25 respectiv 25 hc-heroic- al raidului ICC-Icecrown Citadel- in combinatie cu Frost devenea specul obligatoriu-si totodata cel mai bun-pentru ultimul raid al expansiunii "Wrath of the Lich King") ...,Frost(Inghet) - specializarea in Frost a unui Death Knight creeaza un Tank exceptional ,isi poate mari cu un anumit procentaj armura,ceea ce e destul de important in calitate de Tank(odata cu lansarea "Cataclysmului" acest talent va deveni pur DPS) si Unholy (Profan,Profanare) -exceptional si recomandat spre a fii folosit ca DPS in PvE,dar fiind un spec bun si pentru PvP, DK'ul se foloseste in acest spec de puterea data de cei morti pentru a invia cadavre si a le utiliza dupa bunul plac. Are ca si caracteristica folosirea sabiilor 2 Handed Sword.Poate invata Dual-Wield=folosirea a 2 arme (in cazul in care foloseste talente de Frost) ,chemarea mortilor,atacuri care se bazeaza pe putregai(unholy) etc.

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Mar Apr 26, 2011 4:54 am

Variații regionale

În SUA, Canada și Europa, Blizzard a distribuit WoW în pachete retail. Fiecare pachet include acces timp de 30 de zile, fără un cost adițional. Pentru ca un jucător să poată continua să joace și după cele 30 de zile, va trebui să cumpere timp de joc adițional, folosind un card de credit sau o cartelă pre-plătită. Durata minima pe care un cumpărător o poate achiziționa este de 30 de zile, dacă folosește card de credit, sau 60 de zile, dacă cumpără un card pre-plătit.
În Coreea de Sud, nu e necesar pachetul sau cheia CD pentru a activa contul. Pentru a-l juca, jucătorii trebuie să cumpere timp de joc folosind cardul de credit sau sistemul de plată ARS. Durata minimă de joc care poate fi achiziționată este de cinci ore. Alternativ, jucătorul poate achiziționa 30 de ore sau multiplii de o săptămână. De asemenea, pentru o mică reducere de preț, jucătorii pot achiziționa și perioade de joc de una, trei sau șase luni.
În China, datorită numărului mare de oameni care nu dețin un computer pentru a juca (de exemplu folosesc Internet Cafe), cheia CD necesară pentru a crea un cont poate fi cumpărată separat de pachetul software. Pentru a juca jocul, jucătorii trebuie să cumpere și carduri pre-plătite, care pot fi folosite timp de 66 de ore și 40 de minute. O versiune de plată lunară nu este disponibilă în aceasta regiune. Guvernul chinez a impus o modificare a versiunii chineze care poziționează scheletele în mici morminte. Schimbările impuse au fost motivate ca "promovarea unui mediu online sănătos și armonios" în World of Warcraft.

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Mar Apr 26, 2011 4:54 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Membru
Boy
Boy
Membru

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 05/07/2011
Location : pe help-you

World of Warcraft Empty

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Lun Iul 11, 2011 1:50 am

forte tare joku chiar merita!!!!lam jukat dar creeaza dependennta

Membru
Boy
Boy
Membru

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 05/07/2011
Location : pe help-you

World of Warcraft Empty

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Lun Iul 11, 2011 1:59 am

puteti inchide topicul!

Administrator
Rudy
Rudy
Administrator

Posts : 405
Reputation : 84
Join date : 10/04/2011
Age : 24
Location : La PC

World of Warcraft Empty
http://helpyouforever.tk

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10Lun Iul 11, 2011 2:15 am

Boy ai 1 warn pt double post

topic inchis=>rezolvat


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Continut sponsorizatWorld of Warcraft Empty

World of Warcraft Empty
MesajSubiect: Re: World of Warcraft World of Warcraft Alarm-10


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Alte Jokuri :: World Of Warcraft-
Help-Youcreează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Discuții recente